Blanco



martes, 25 de mayo de 2010

ÚLTIMA SESSIÓ BEBETECA 2009-2010

Ja ha finalitzat el curs 2009-2010 de la bebeteca al Parc de l'Estació amb la que col.labora La Safor al Pit. La última sessió ha sigut una festa amb sorpresa.

Després de fer una recopilació de la bibliografia més recomanable de totes les sessions de la temporada, l'associació ens va convidar a un mosset i, seguidament, vam realitzar una manualitat amb camisetes per els nostres fills/filles. La finalitat fou plasmar els peus o mans dels xiquets/es amb pintura de dits com a record. El resultat va ser auténtiques obres d'art molt entranyables. Fins i tot, alguns xiquets van col.laborar també (els més majors) en la decoració final amb rotuladors.

Ací teniu un enllaç al vídeo (you tube) realitzat per Daniel (bibliotecari) amb un resum de les fotografies de les sessions d'enguany. Gràcies Daniel per l'esforç, ha quedat molt bé!!!
http://www.youtube.com/watch?v=cgFaQf_viCk

Un altre video: per a començar la última sessió, com sempre, vam cantar la nostra cançó de bebeteca: "Bon dia!!"

Com es pot apreciar, l'assistència va sobrepassar totes les expectatives (alguns es van quedar sense cadires!!!)



MOLTES GRÀCIES A DANIEL (BIBLIOTECARI) I A ANA GALLEGO (MATRONA) PER EL VOSTRE ESFORÇ I LA VOSTRA IMPLICACIÓ QUE, SENSE VOSALTRES, NO HAURIA SIGUT POSSIBLE ESTE PROJECTE AL QUE ACUDIM ELS PARES/MARES I FILLS/ES AMB TANTA IL.LUSIÓ I INTERÉS.

(Qui vullga aportar més fotografies de camisetes per a pujar-les al blog, pot enviar-les a l'e-mail: anigoca@hotmail.com )

No hay comentarios:

Publicar un comentario