Blanco



lunes, 31 de mayo de 2010

I JORNADES LACTÀNCIA I CRIANÇA

Hem preparat unes jornades molt entretingudes per a les famílies que s'han inscrit a estes primeres jornades que organitza La Safor al Pit aquest cap de setmana a l'alberg "Mar i Vent", de la platja de Piles.

Començarem el dissabte a les 11:00h, que tindrà lloc la trobada i el repartiment d'habitacions, i conclourem el diumenge després de dinar.

Participarem en diversos tallers, com pintura, cuina, ball, música, contacontes i confecció del primer llibre per als nostres nadons. També hi haurà temps per a gaudir de la platja i el sol.

Totes aquestes activitats, per supost, amb els nostres fills/filles!

Recordeu que els associats tenen un preu més reduït que els que no ho són, i que podeu llogar els llençols i les tovalles al mateix alberg (cal avisar prèviament per e-mail a l'associació)

CADA FAMÍLIA DEURÀ PORTAR:

- Davantal o samarreta vella per a no embrutar-se (taller pintura i cuina).
- Botons, diferents trossos de tela, revistes de publicitat (on apareguen joguets que es puguen aprofitar), fotografies personals dels nostres nadons/ xiquets i de la família, de diferents grandàries (taller el meu primer llibre).
- Protector solar i gorres. Qui vullga també pot portar tovalles de platja o estoretes (jocs de platja).
- Roba còmoda, ritme, ganes de ballar, jugar, riure, ...

NOTA IMPORTANT:
Són estrictament necessàries la inscripció i la reserva per anar a l'alberg i participar dels tallers, habitacions i/o menjars.

Informació sobre l'alberg: http://www.google.es/imgres?imgurl=http://www.ivaj.es/ivaj/export/sites/default/IVAJ/imagenes/Imagenes_albergues/marivent9.jpg&imgrefurl=http://www.ivaj.es/ivaj/opencms/IVAJ/es/albergues_y_campamentos/albergues_del_ivaj.html&usg=__9-JLjnXyUA7TMDomsw7TA2RJgf0=&h=377&w=591&sz=180&hl=es&start=4&itbs=1&tbnid=u_x2x6iSfiwahM:&tbnh=86&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Dalbergue%2Bmar%2Bi%2Bvent%2Bplaya%2Bpiles%26hl%3Des%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1

3 comentarios:

  1. Ha sido un fin de semana fantástico, nuestros peques se lo han pasado genial, y los padres hemos disfrutado mucho. No ha faltado de nada, cocina, música, pintura, baile, cuentos, playa, fútbol, regalos, excelente comida...
    Enhorabuena y gracias al comité organizador

    ResponderEliminar
  2. Ha sido una experiencia muy positiva, lo hemos pasado fenomenal grandes y pequeños.Ya de vuelta a la normalidad, las primeras horas sin vosotros se nota un vacio extraño... Muchas gracias a todos por participar, cada uno habeis aportado algo especial y sin vosotros no hubiese sido posible.
    Enhorabuena a tí tambien Ana Gonzalez,y gracias.

    ResponderEliminar
  3. Yo creo que se ha vivido algo mágico durante el fin de semana, me han encantado TODOS LOS TALLERES, dar las GRACIAS a FERNANDO ÚBEDA, DANI y LOLA por su colaboración desinteresada en las jornadas,y como no dar la enhorabuena al Cómite Organizador, !Un éxito!!!!!!

    ResponderEliminar