Blanco



viernes, 29 de enero de 2010

Fotos tercera sessió de la Biblioteca dels Nadons

Dimarts passat, malgrat que l'oratge no acompanyava, un grup de mares i pares valents s'acostaren a la Biblioteca Parc de l'Estació per assistir a la tercera sessió de la Biblioteca dels Nadons. La cita girava en torn als primers auxilis per a bebés. Pensem que ens ho vam passar bé amb els contacontes i le cançons. A més a mes, gràcies a la col·laboració de Nuria, integrant de l'Associació La Safor al Pit i tècnic en la prevenció de riscos, aprengueren molt sobre la prevenció i les mesures d'urgència que cal tindre en compte.
Gràcies per la vostra assistència. Ens veiem la propera sessió.

Per cert, ací teniu un enllaç a al web de l'Institut Municipal de Biblioteques, apartat activitats, on hem disposat una guia de llibres recomanats i comentats sobre el tema de la salut infantil.
www.gandia.org/web/guest/actividades

Primers auxilis

3 comentarios:

  1. La veritat es que jo creia que no aniria ningu a la xarla per l´oratge i vaig quedar alucinada del gran poder de convocatoria que teniu.En el meu cas era la primera volta que anava i vaig quedar encantada.Felicita a la biblioteca per aquestes iniciatives tan gratificant i tan productives i per supost a l´associació.FELICITATS!!!!

    ResponderEliminar
  2. Per cert!!! el llibre que ens recomanares: "Todo un mundo de sensaciones" és molt interessant.Vos anime a agafar-lo i pegar-li una llegideta.

    ResponderEliminar
  3. Gràcies pels teus comentaris Natalia, estem al vostre servei.
    A veure si s'anima a participar més gent al blog!

    ResponderEliminar